Politica de confidențialitate

Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord cu această politică de confidențialitate.

Informații colectate.
Colectăm informații personale precum nume, adresa de e-mail, numărul de telefon, adresa de domiciliu și orice alte informații pe care le furnizați prin intermediul formularelor de contact sau înregistrare a contului. Aceste informații sunt colectate numai de la dumneavoastră și numai dacă ne trimiteți acest lucru voluntar. Putem utiliza, de asemenea, tehnologii precum cookie-uri pentru a colecta informații despre vizitatorii site-ului.

Utilizarea informațiilor.
Utilizăm informațiile colectate pentru a furniza serviciile noastre, pentru a vă trimite informații și actualizări, pentru a îmbunătăți site-ul și pentru a personaliza experiența utilizatorilor. Nu vom vinde, distribui sau închiria datele personale ale utilizatorilor noștri către terți fără consimțământul acestora.

Măsuri de securitate.
Utilizăm măsuri de securitate adecvate pentru a proteja datele personale ale utilizatorilor noștri împotriva accesului neautorizat, utilizării sau divulgării acestora. Aceste măsuri includ criptarea datelor, autentificarea utilizatorilor și monitorizarea sistemelor noastre.

Divulgarea datelor către terți.
Putem divulga datele personale ale utilizatorilor noștri către terți în cazul în care suntem obligați să facem acest lucru prin lege sau în cazul în care este necesar pentru a furniza serviciile noastre. În astfel de cazuri, vom lua măsuri adecvate pentru a ne asigura că datele personale ale utilizatorilor noștri sunt protejate.

Opțiuni de renunțare și acces.
Utilizatorii au posibilitatea de a solicita acces la datele personale colectate sau de a solicita modificarea sau ștergerea acestora. Utilizatorii pot renunța, de asemenea, la colectarea și utilizarea datelor personale prin trimiterea unui e-mail la adresa noastră de contact.

Actualizarea politicilor.
Această politică de confidențialitate este revizuită periodic și poate fi actualizată. Vă recomandăm să verificați această pagină periodic pentru a fi la curent cu cele mai recente informații despre practicile noastre de confidențialitate.

Contact.
Dacă aveți întrebări sau preocupări legate de această politică de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la adresa noastră de contact.