Despre noi

Cine suntem?

Începând din 2016, oferim informații și educație nonformală cu privire la sănătatea emoțională a mamei, a copilului și a întregii familii, alăptare, nutriție și stil de viață, parenting, dezvoltare personală, relații sănătoase între părinți și copii dar și în familia extinsă, organizăm campanii, grupuri de suport, conferințe, cursuri și workshopuri dedicate mamelor și familiilor lor.

Pe parcursul acestor ani, am acordat o atenție deosebită sănătății mintale a mamelor, în special în perioada post-partum, prin crearea de campanii și proiecte dedicate acestora, precum și cursuri specifice de alăptare, nutriție, viață sănătoasă, sănătatea și educația copiilor, parenting.

Ce ne dorim?

Misiunea noastră este aceea de a îmbunătăți calitatea vieții mamelor și a familiilor lor și de a le acorda sprijin din punct de vedere psihologic, social, educațional, economic și cultural. Ne dorim ca beneficiarii noștri să poată avea acces la cât mai multe informații corecte, prezentate de specialiști din domenii de interes pentru ei, să poată participa la cursuri și ateliere care să le dezvolte abilități și competențe noi și să găsească în proiectele noastre resursele de care au nevoie pentru a-și atinge obiectivele personale.

Ce facem?

Pentru realizarea scopului asociației, organizăm cursuri, seminarii, conferințe, ateliere practice, manifestări științifice, campanii și programe educative din domenii ca: psihologie, educație, nutriție, sănătate, stil de viață, naștere și alăptare, puericultură și parenting, viața de cuplu, familie.

Asociația facilitează schimburi de idei și informații între actorii sociali din domeniu, pe teme care reflectă realităţile prezente în ariile sociale, educaţionale și de sănătate din România, pentru a putea identifica mereu nevoi și soluții noi pentru beneficiari. De asemena, colaborăm cu alte organizații din România sau internaționale pentru atingerea scopurilor noastre.

Cum ne puteți sprijini?

Redirecționează 3,5% din impozit către Asociația Sprijin pentru Mame sau contribuie cu o donație.

Asociatia Sprijin pentru Mame
CIF: 36845553
IBAN: RO65CARP033001485731RO01
SWIFT: CARP022XXX
Patria Bank