Întâlnire transnațională în Portugalia

Prima întâlnire transnațională din proiectul S.T.E.P. – Single-parent Training and Empowerment Program s-a desfășurat în perioada 26 – 29 februarie în Serta, Portugalia, alături de partenerii de la Cultiv – Associação de Ideias para a Cultura e Cidadania.

Pe parcursul zilelor petrecute împreună, am împărtășit exemple de bune practici din cadrul fiecărei organizații, am discutat despre realitatea părinților singuri din România și Portugalia, dar și cea a minorităților și a părinților de copii cu „nevoi speciale”, am trecut în revistă o serie de studii relevante pentru tema proiectului și am studiat împreună alte proiecte destinate părinților singuri.

Partenerii de la Asociația Cultiv ne-au pregatit un workshop și câteva activități practice, prin care am putut experimenta tehnicile și metodele lor creative de lucru cu beneficiarii adulți.

În ultimele două zile ale întâlnirii am lucrat intensiv la design-ul părții teoretice a programului, reușind să concepem o structură pe module și sesiuni pe care le vom detalia în lunile următoare.

Lasă un răspuns

Postări recente